Nedjelja, 29. rujna 2024.

FOTO Podravkina hrvačica Lara Blažeković viceprvakinja je Europe

Članica Hrvačkog kluba Podravka Lara Bažeković viceprvakinja je Europe.

– Po završetku jučerašnjeg ženskog dijela natjecanja i borbi možemo samo reći da se vraćamo kući s medaljom oko vrata. Nakon 22 godine rada koji su započeli treneri Blažeković, Šprem i Mihalec mlađa generacija trenera nastavila je istim stopama i konačno smo skinuli i taj “urok” petih mjesta odnosno tik do medalje na velikom natjecanju – poručili su iz Hrvačkog kluba Podravka.

Podsjetili su da su 2008. imali peto mjesto na juniorskom Prvenstvu Europe današnjeg trenera Ivana Lončarića, pa 2010. peto mjesto Sandra Frankola također na juniorskom Prvenstvu Europe i pet mjesto njegovog brata 2013. na Prvenstvu svijeta za kadete.

– No naša Lara ovoga je puta otišla korak dalje i sve nas obradovala s ovim povijesnim rezultatom. Za žensku reprezentaciju završilo je još jedno kontinentalno prvenstvo i to s odličnim rezultatima. Članica našega kluba Lara Blažeković nastupila je na Prvenstvu Europe za uzrast starijih djevojčica i dječaka odnosno hrvačica i hrvača starosti do 15 godina. Natjecanje se održalo u Grčkoj, točnije malenom gradu Korintskog zaljeva Loutraki. Hrvatska ženska reprezentacija vraća se kući s jednom srebrnom medaljom i to naše Lare Blažeković – zaključili su u klubu.

Slušaj uživo
zatvori