Subota, 27. srpnja 2024.

Seniorke ŽNK Koprivnica rasturaju: Potvrdile drugo mjesto na natjecanju

Seniorke Ženskog nogometnog kluba Koprivnica u nedjelju su u Višnjevcu potvrdile svoje drugo mjesto na natjecanju, osiguravajući tako ulazak u doigravanje za SuperSport Prvu HNLŽ.

U isto vrijeme, pionirke i kadetkinje ostvarile su pobjede na domaćem terenu u Herešinu.

Kadetkinje ŽNK-a Koprivnica ostvarile su vrijednu pobjedu, zadržavajući se tako u vrhu tablice.

Trenerica Mateja Videc izrazila je nadu u osvajanju prvog mjesta u natjecanju koje bi im omogućilo ulazak u kvalifikacije za Prve kadetkinje HNLŽ, istaknuvši da pred njima stoje još tri teška kola do kraja sezone.

Trener Filip Šokec ponosno je istaknuo veliki uspjeh svojih igračica, naglašavajući njihovu izvrsnu igru​​ i karakter prikazan na terenu.

– Srce mi je veliko kao kuća, dojmovi su se malo slegli i osjećaj je stvarno prekrasan! Hvala vam za jučerašnje zajedništvo, karakter i upornost! Pobjeda je samo dodatni bonus. Odigrati tekmu po teškom vremenu, dobar dio utakmice u visokom presingu, stvarno svaka Drugoj ekipi prvenstva nismo dali disati, ekipa u kojoj je 6 igračica 2009. i 8 igračica 2010. godine, a vi ste u prosjeku 2-3 godine mlađe od njih roditeljima, navijačima koji nas nose i bez čije podrške ovo ne bi postigli. Veliko bravo za sve – izjavio je trener Filip Šokec nakon pobjede nad ekipom Sutlom-Laduč.

Dodajmo kako kadetkinje putuju u Kutinu gdje ih očekuje utakmica protiv NK Moslavine, a pionirke će imati slobodan termin do 25. svibnja, kada će ugostiti ŽNK Siget iz Zagreba.

Izvor: ŽNK Koprivnica
Izvor: ŽNK Koprivnica
zatvori