Nedjelja, 29. rujna 2024.

FOTO Položeni vijenci kod Spomenika hrvatskoj slobodi za branitelje, Lacković: Branimo tradicionalne vrijednosti koje smo stvarali

Kod koprivničkog Spomenika hrvatskoj slobodi za branitelje iz Domovinskog rata održano je svečano polaganje vijenaca.

Svečanom polaganju prisustvovali su članovi Domovinskog pokreta, Nezavisni i koalicijski partneri iz četvrte izborne jedinice. Tom prigodom nezavisni Željko Lacković kazao je kako je spoj Slavonije i Podravine sasvim opravdan.

Snimio Valentino Štefanek.

– Podravina je uvijek čvrsto stajala uz Slavoniju, tako je bilo i 90-ih godina. Danas nakon 30 godina zajedno branimo tradicionalne vrijednosti koje smo stvarali, kao i Republiku Hrvatsku koja sa sve manje suvereniteta ide u krivom smjeru i vjerujemo da ova utakmica koja se želi prikazati kao borba za premijersko mjesto, nije prava utakmica i da se ljudima zamagljuje pogled na stvarno stanje. U ovom sazivu Hrvatskog sabora bit ćemo zastupljeni i s područja Slavonije, kao i Podravine te nismo niti na jednoj strani, nego ćemo izabrati hrvatski interes – ističe.

Davor Milaković iz Domovinskog pokreta poručio je kako Podravini puno toga treba, a kao glavni problem istaknuo je prometnu povezanost te je dodao kako je važno vratiti mlade i promicati obrtništvo i malo poduzetništvo.

Dodajmo kako je polaganju vijenaca prisustvovao i nositelj liste u četvrtoj izbornoj jedinici Mario Radić.

Snimila Hana Volenik.
Snimila Hana Volenik.
Snimila Hana Volenik.
Snimila Hana Volenik.
Snimila Hana Volenik.
Slušaj uživo
zatvori