Utorak, 30. travnja 2024.

Slaven Belupu pristupio bivši igrač Bayera, Dinama, Osijeka i Rijeke

Josip Tadić uskoro će biti novi član Slaven Belupa prenosi dnevni list Sportske novosti. Od potpisa za koprivničkog prvoligaša dijeli ga tek “papirologija” koja će se riješiti ovih dana.

Tadić je 29-godišnji napadač, rodom iz Đakova, koji iza sebe ima bogatu karijeru u kojoj je promijenio veliki broj klubova. Krenuo je iz Osijeka nakon kojeg je otišao u njemački Bayer Leverkusen. Nakon avanture u Bundesligi vratio se u Hrvatsku i to u zagrebački Dinamo.

Grenoble, Arminia Bielefeld, Omonia Nikozija, Lechia Gdanjsk, Melbourne Heart, Rijeka, Zadar, Sturm Graz i Balikesirspor klubovi su koje je Tadić mijenjao tokom proteklih osam godina. Hoće li ovaj iskusni napadač, koji iza sebe ima nastupe i za hrvatsku mladu reprezentaciju, pomoći napadu Slaven Belupa vidjet ćemo uskoro.

Osim dolaska Tadića, novost je i odlazak Gorana Zakarića koji se nije uspio nametnuti treneru Željku Kopiću. Veliki problem stvaralo mu je vrlo loše fizičko stanje u kojem je došao u koprivnički klub.

Farmaceuti trenutno vrijedno treniraju jer je u tijeku reprezentativna pauza, a sljedeća utakmica na rasporedu je već u petak kad će Kopić i njegovi igrači na domaćem terenu igrati protiv zagrebačkog Dinama. Utakmica počinje u 18 sati.

zatvori