Subota, 27. srpnja 2024.

FOTO Članice i članovi Karate kluba Akademija Koprivnica uspješni na natjecanju u Lepoglavi

Članice i članovi Karate kluba Akademija Koprivnica nastupili su ovog vikenda na natjecanju u Lepoglavi.

Naime, riječ je o otvorenoj ligi Karate saveza Varaždinske županije, a za koprivnički klub nastupilo je 14 natjecatelja u 16 kategorija kata.

Iz kluba navode kako je Janja Cestar u kategoriji Mini cicibanke osvojila prvo mjesto, Ariel Stilin natjecala se u kategoriji Mlađe cicibanke i nije ostvarila plasman, Petar Branković natjecao se u kategoriji Mlađi cicibani i osvojio je drugo mjesto. Nadalje, Vid Tkalec osvojio je treće mjesto u kategoriji Cicibani, Filip Cestar natjecao se u kategoriji Mini učenici i ostvario treće mjesto. Luka Novak je nastupio u kategoriji Mini učenici, no nije ostvario plasman. Prvi puta u kategoriji Mlađi učenici natjecao se Vito Turk, ali nije uspio ostvariti plasman. Bez plasmana je ostao i Lukas Strmecki u istoj kategoriji.

Katja Krulić osvojila je treće mjesto u kategoriji Mlađe učenice, dok je Mia Novak u kategoriji Starije učenice ostala bez plasmana. Tin Dragosavljević natjecao se prvi put u kategoriji Stariji učenici i osvojio treće mjesto. U kategoriji Stariji učenici natjecali su se i Filip Branković te Rafael Jarnjak.

– Sveukupno smo osvojili jednu zlatnu, jednu srebrnu i šest brončanih medalja. Bez obzira na rezultate vidljiv je značajan napredak kod svih natjecatelja na što smo izrazito ponosni. Najvažnije je da se svaki sudionik imao priliku boriti nekoliko puta, što je ključna vrijednost ovakvih lokalnih liga – zaključili su u klubu.

zatvori