Nedjelja, 28. srpnja 2024.

Predstavnici Grada Valpova u radnom i prijateljskom posjetu Đurđevcu, i dalje će razmjenjivati iskustva i surađivati

Predstavnici Grada Valpova bili su u radnom i prijateljskom posjetu Đurđevcu, a razmijenjena su iskustava i dogovoren nastavak suradnje.

Priopćili su to iz Grada Đurđevca i dodali da su đurđevačka iskustva u realizaciji poduzetničkih, socijalnih, kulturnih i turističkih projekata zanimala gradonačelnika Valpova Matka Šutala, njegova zamjenika Marka Barišića, direktora tamošnje Turističke zajednice Eduarda Lackovića i ravnatelja Muzeja Valpovštine Stjepana Vidakovića.

– U cjelodnevnom radnom i prijateljskom posjetu domaćini su im bili gradonačelnik Hrvoje Janči i predsjednik Gradskog vijeća Grada Đurđevca Željko Lacković, a u razgovorima i razmjeni iskustava u realizaciji projekata su im se pridružili ravnateljica Muzeja grada Đurđevca Edita Janković Hapavel, direktor Turističke zajednice grada Đurđevca Mario Fuček i direktor tvrtke Stari grad d.o.o Matija Bažulić – naveli su.

Gosti iz Valpova su imali prilike razgledati i razgovarati o socijalnim projektima u Udruzi Mali princ i COSI-ju, o Posjetiteljskom centru Đurđevački pijesci, ŠRC-u Vlado Lešćan Duspe, Hostelu Borik i Muzeju grada Đurđevca sa svim njegovim sadržajima i projektima te o projektima turističke zajednice i Picokijadi na koju su gosti iz Valpova i pozvani.

– Nakon obilaska i razgledanja svih đurđevačkih lokacija te višesatnih razgovora dogovoreno je da se suradnja i posjeti nastavljaju i dalje – zaključili su u Gradu.

Izvor: Grad Đurđevac
Izvor: Grad Đurđevac
Izvor: Grad Đurđevac
zatvori