Nedjelja, 29. rujna 2024.

FOTO Članovi DVD-a Reka na godišnjoj skupštini primili zahvalnice za aktivnosti u obrani od poplava i na potresom pogođenom području

Članovi DVD-a Reka održali su redovnu godišnju skupštinu na kojoj su se okupili gosti iz okolnih DVD-ova, prijateljsko društvo DVD Fažana, udruge s područja koprivničkog prigradskog naselja Reka te predstavnici Grada Koprivnice i Koprivničko-križevačke županije.

Predsjednica Martina Lončarić pozdravila je okupljene te dala riječ zapovjedniku Darku Lončareku koji je pobrojao aktivnosti s kojima se društvo bavilo 2023. godine. DVD Reka odradio je 14 intervencija s ukupno 40 vatrogasaca, a najveći broj odnosio se na sanaciju poplava nakon obilnih oborina. Vatrogasci su sudjelovali i u obrani od poplava u Drnju te su tijekom godine za sumještane organizirali brojne aktivnosti, poručila je izvjestiteljica VZG-a Koprivnica Sonja Markić.

Plan rada i financijski plan za 2024. godinu jednoglasno su prihvaćeni, kao i sva ostala izvješća, a dodijeljena su i priznanja i uvjerenja.

– Predsjednica Martina Lončarić osposobljena je za zvanje vatrogasnog časnika prve klase, dok su zahvalnice za sudjelovanje na potresom pogođenom području primili Saša Srbljan, Jurica Jagarinec i Dejan Šestak. Zahvalnice Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije za sudjelovanje u obrani od poplava primili su Renato Radanec, Saša Srbljan, Mario Koščak i Sebastijan Jančec – zaključila je Markić.

Slušaj uživo
zatvori