Nedjelja, 28. srpnja 2024.

FOTO Okupili se članovi DVD-a Severovci, gradonačelnik Janči: Možete računati na pomoć Grada kod obnove doma

U vatrogasnom domu u đurđevačkom prigradskom naselju Severovci održana je redovna izvještajna godišnja skupština DVD-a Severovci.

Predsjednik DVD-a Franjo Maričić uvodno je pozdravio sve prisutne među kojima su bili predsjednik i zapovjednik Vatrogasne zajednice grada Đurđevca Matija Markešić te gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči, izvijestili su iz Gradske uprave.

Izvješće o radu za proteklu godinu te plan rada za ovu godinu podnio je zapovjednik Ivan Sobota i pobrojao aktivnosti koje su si članovi DVD-a zacrtali.

– Najvažniji ciljevi su dovršetak radova na vatrogasnom domu te održavanje vatrogasne opreme i pomlađivanje DVD-a – rekao je Sobota.

Prisutnima se obratio i gradonačelnik Hrvoje Janči prigodnim riječima te zahvalio na vrlo aktivnom radu DVD-a.

– Brojčano ste malo društvo, međutim vaš rad je i u vašem naselju i u gradu Đurđevcu vrlo zapažen jer se na vas uvijek može računati i osloniti u svim situacijama. Naravno da će Grad i dalje na sve načine podržavati vaše aktivnosti, a sasvim konkretno možete računati na pomoć Grada kod obnove doma – rekao je Janči i poželio im uspjeh u pomlađivanju članstva i zacrtanim aktivnostima.

Zapovjednik zajednice Matija Markešić uručio je zahvalnicu predsjedniku DVD-a Franji Maričiću za sudjelovanje u intervencijama obrane od poplave, dok je predsjednik VZG-a Đurđevac Alen Škudar u svojem obraćanju naglasio da će vatrogasna zajednica podržavati sve planirane radne akcije i ostale aktivnosti u narednom periodu koje su im u planu.

zatvori