Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

FOTO U Molvama svečano otvoren street workout park: Mladima želimo omogućiti besplatnu fizičku aktivnost i rekreaciju na otvorenom

U Molvama je svečano otvoren street workout park.

Iz Općine Molve podsjetili su da je riječ o projektu koji je realiziran apliciranjem na natječaj Hrvatske Lutrije, a na natječaju je Općina izvučena kao dobitnik prava na sufinanciranje javno dostupne sportske infrastrukture i dodjelu bespovratnih sredstava za opremanje u iznosu od gotovo 12.000 eura.

– U sklopu projekta postavljene su multifunkcionalne sprave koje osim mladih i odraslih mogu koristiti djeca te osobe s invaliditetom. Za osobe s invaliditetom postavljena je posebna sportska sprava – kotači za okretanje. Općina Molve želi omogućiti mladima besplatnu mogućnost fizičke aktivnosti i rekreaciju čime se može kvalitetno provoditi slobodno vrijeme na otvorenom – naveli su u Općini.

Otvorenju novog vježbališta prisustvovali su predstavnici Općine Molve, ravnateljica Dječjeg vrtića Pčelica, zaposlenici Selskog komunalnog društva Molve te predstavnici Hrvatske Lutrije. U sklopu otvorenja mladi mještanin Dominik Kokša prezentirao je način na koji se pojedine sprave koriste.

Slušaj uživo
zatvori