Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

FOTO Koprivnički atletičari ostvarili sjajan uspjeh na veteranskom prvenstvu Hrvatske

Koprivnički atletičari nastupili su u Zagrebu na Dvoranskom veteranskom prvenstvu Hrvatske.

U utrci na 60 metara Lucija Knorr osvojila je prvo mjesto u kategoriji W35, a Petra Požgaj osvojila je treće mjesto u kategoriji W40, naglasili su u Atletskom klubu Koprivnica.

Nadalje, u utrci na 60 metara Đorđe Obranović osvojio je četvrto mjesto u kategoriji M40, na 200 metara za žene Vesna Štefanić osvojila je drugo mjesto u kategoriji W40, a u utrci na 1.500 metara za muškarce Josip Jagarinec osvojio je prvo mjesto u kategoriji M50.

– Također, Jagarinec je osvojio prvo mjesto u utrci na 3.000 metara u kategoriji M50, dok je Obranović u utrci na 60 metara prepone osvojio prvo mjesto u kategoriji M40. Knorr je  osvojila prvo mjesto u skoku u dalj u kategoriji W35, Štefanić je osvojila prvo mjesto u kategoriji W40, a Požgaj drugo mjesto u kategoriji W40 – poručuju.

Spomenimo i da je u bacanju kugle od četiri kilograma za žene Lucija Knorr osvojila prvo mjesto u kategoriji W35. Ženska štafeta u sastavu Martina Martinković, Petra Požgaj, Vesna Štefanić i Lucija Knorr osvojila je prvo mjesto, kao i mješovita štafeta u sastavu Boris Lacković, Petra Požgaj, Josip Jagarinec i Lucija Knorr.

Slušaj uživo
zatvori