Nedjelja, 1. rujna 2024.

U Đurđevcu se sprema veliki plesnjak, Senjan: Bit će to prilika za plesne parove i pojedince da uživaju u ovoj lijepoj aktivnosti

U đurđevačkom Hostelu Borik ove će se subote održati veliki plesnjak.

U đurđevačkoj Gradskoj upravi ističu da će ples početi u 20 sati, a ulaz je slobodan. Plesnjak organizira Plesni klub Ritam Đurđevac i to u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Đurđevca i tvrtkom Stari grad.

Predsjednica đurđevačkog plesnog kluba Ivana Senjan pritom je podsjetila da je u Đurđevcu nekad paralelno bilo nekoliko plesnjaka tijekom vikenda.

– U svakom od društvenih domova u našim kvartovima se sviralo i plesalo. Najviše naravno u Zadružnom domu, kasnije na igralištu u Citadelli, a najviše u disku u Picoku i u okolnim mjestima. Onda je sve stalo i svi koji vole plesati morali su čekati svadbe, druge posebne prilike ili odlaziti u Koprivnicu jer njihov Sportski plesni klub Ritam ima dobra iskustva u tome – rekla je Senjan i dodala da će se u subotu plesati društveni plesovi uz najpoznatije hitove te da će to biti prilika za plesne parove i pojedince da uživaju u ovoj lijepoj aktivnosti.

Podsjetimo, Plesni klub Ritam Đurđevac kao član Zajednice sportskih udruga Grada Đurđevca u samo dvije godine svojeg djelovanja je obogatio plesnu kulturu i oživio plesnu scenu u Đurđevcu.

Izvor: Grad Đurđevac
zatvori