Subota, 27. srpnja 2024.

VIDEO Mladi koprivnički punk bend Insomnia objavio je svoj prvi album ‘Kultura na nivou’

Koprivnički punk bend Insomnia objavio je svoj prvi album “Kultura na nivou”.

Riječ je o mladom punk bend koji čine Eugen Eisenbeisser, Fran Krznarić, Vedran Koluder i Borna Knapić, a ova postava benda okupila se u travnju prošle godine.

Insomnijin prvi album s 10 autorskih pjesama nagovještava njihov put koji počinje na temeljima svima dobro poznate koprivničke alternativne glazbene scene, a “Kultura na nivou” odiše iskrenošću, nevinošću, žestinom, buntom, traženjem i ostalim čarima tinejdžerskih dana.

– Okupila su se četvorica “divljaka” i rade nešto što vole. Mi smo srednjoškolski ludi bend – poručili su dečki, a uživo ih se može čuti 2. i 3. veljače u sklopu Superval turneje u Čakovcu i Koprivnici.

Spomenimo da je album autorsko djelo benda, a snimljen je u Električnom hramu uz pomoć Marka Kuhara i Brune Antolića. Mix i master potpisuje Bruno Antolić, a produkciju Bruno Antolić i Marko Kuhar, dok je cover albuma izradio koprivnički umjetnik Tomislav Sertić.

Dodajmo na kraju da album prati i prvi singl “Leševi” koji govori o zbunjenosti mladih generacija unutar modernog svijeta koji svim snagama želi iscrpiti sve pore naše individualnosti tragajući pritom za odgovorima na vječno pitanje “Tko smo i kuda idemo?”.

Foto: Tomislav Matijašić
zatvori