Nedjelja, 28. srpnja 2024.

FOTO Iza đurđevačkih šahista sjajna je godina, Mihočka: Osvojili smo 10 medalja na županijskim natjecanjima i još puno njih na raznim turnirima

Ova je godina bila iznimno uspješna za članove Šahovskoga kluba Picok, a na redovnoj godišnjoj skupštini kluba članovi su se prisjetili svih uspjeha ostvarenih tijekom godine.

Tako se ovaj klub može pohvaliti da je njihov član Viktor Gašparec državni prvak u standardnom i ubrzanom šahu, državni je doprvak u brzopoteznom šahu te je osvojio sedmo mjesto na Europskom prvenstvu do osam godina starosti, poručili su iz đurđevačke Gradske uprave.

Zatim, Gabriel Kapitanić je državni prvak u brzopoteznom šahu, državni doprvak u standardnom šahu, četvrti na državnoj završnici Sportskih igara mladih i 47. na Europskom prvenstvu do 10 godina starosti.

Osim toga, Mia Marijan je osvojila treće mjesto na državnom natjecanju u ubrzanom šahu do 12 godina starosti, Ivan Horvat je osvojio četvrto mjesto na državnoj završnici Sportskih igara mladih, Viktor Šalamon je županijski prvak u standardnom šahu, a Ognjen Domović je juniorski prvak županije u standardnom šahu.

– Osvojili smo 10 medalja na županijskim natjecanjima i još puno medalja na raznim turnirima – pohvalio je svoje uspješne šahiste predsjednik kluba Nikola Mihočka i čestitao svima na postignutim izvrsnim rezultatima u 2023. godini.

zatvori