Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

Vatrogasac Željko Cvrtila večeras će u koprivničkoj knjižnici govoriti o prevenciji požara u vrijeme Božića

Željko Cvrtila, profesionalni vatrogasac i zapovjednik Vatrogasne zajednice grada Koprivnice, u Makerspaceu Knjižnice i čitaonice Fran Galović večeras će u 18 sati održati predavanje naziva “Prevencija požara u vrijeme Božića”.

U koprivničkoj knjižnici ističu kako je riječ o zanimljivom i u ovo vrijeme vrlo korisnom predavanju.

– U vrijeme adventa jako nas veseli ukrašavanje naših domova lampicama i različitim ukrasima i iako volimo misliti da znamo sve o potrebnim mjerama sigurnosti da bismo se zaštitili od požara, intervencije vatrogasaca nisu rijetkost – navode.

Upravo je zato Željko Cvrtila, profesionalni vatrogasac u Javnoj vatrogasnoj postrojbi grada Koprivnice, vatrogasni tehničar sa zvanjem vatrogasnog časnika prve klase koji je prošao brojna stručna usavršavanja iz područja vatrogastva, zaštite i spašavanja u Hrvatskoj i inozemstvu i trenutno je zapovjednik Vatrogasne zajednice grada Koprivnice, pripremio predavanje o prevenciji požara u vrijeme Božića.

– Vjerujemo da ćete saznati mnogo korisnih informacija koje će vam pomoći da vatra u blagdansko vrijeme ostane samo u kaminu – zaključuju koprivnički knjižničari.

Slušaj uživo
zatvori