Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

Jakšić: Rotor na ulazu u grad bi trebao biti gotov do 15. prosinca, Aglomeracija u Pavelinskoj je prošla 80 posto radova

Koprivnica je i dalje veliko gradilište, radi se na sve strane.

Koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić rekao nam je tako da se izgradnja rotora Zagrebačka-Križevačka privodi kraju, a završetak radova očekuje se idući tjedan.

– Na rotoru Zagrebačka-Križevačka počelo je inicijalno asfaltiranje i ako se ne dogodi vremenski armagedon, bez obzira na to koliko volimo snijeg u ovo doba godina, mislim da će sve biti gotovo i pušteno u pogon do 15. prosinca. To je doista veliki projekt izuzetnog značaja za promet, ali i dodatna vizura jer nakon desetljeća rješavamo ulaz u Koprivnicu od smjera Križevaca i Zagreba, a problematičnog raskrižja više neće biti – poručio je gradonačelnik.

S Aglomeracijom ima problema i kašnjenja, što zbog problema s nabavom materijala, a što zbog vremenskih uvjeta, no sve također ipak ide prema svom kraju, rekao je Jakšić.

– Pavelinska ulica je danas s postavljanjem cjevovoda prošla 80 posto radova i to je definitivno najteži zahvat na cijeloj Aglomeraciji, no ne događa se ništa dramatično. U ovim danima počinje nastavak sanacija po ostalim dijelovima grada, samo još malo strpljenja – zaključio je.

Slušaj uživo
zatvori