Subota, 27. srpnja 2024.

FOTO Kuglači đurđevačkog Graničara unatoč izvrsnoj igri doživjeli prvi domaći poraz

Kuglači đurđevačkog Graničara doživjeli su prvi domaći poraz ove sezone i to od ekipe Obrtnika iz Krapinskih Toplica rezultatom 6:2 i s 10 čunjeva razlike.

Iz kluba su poručili kako je utakmica odigrana u sklopu sedmog kola Druge Hrvatske kuglačke lige – Sjever na kuglani u Koprivnici.

Graničar je srušio 3.366, a Obrtnik 3.376 čunjeva. Najbolji igrač Graničara i najbolji igrač utakmice bio je Zdravko Lovašen, a za Graničar još su nastupili Ivan Buković, Antun Bionda, Vinko Šostarec, Marijan Maljak i Zdravko Vokšan.

– Naši kuglači odigrali su najbolju utakmicu ove sezone s najviše srušenih čunjeva, ali ni to nije bilo dovoljno za pobjedu protiv raspoloženih igrača Obrtnika koji su došli do pobjede u zadnjim hicima utakmice. Dva kola prije kraja polusezone Graničar je na četvrtom mjestu s jednim bodom zaostatka za prvoplasiranim Zanatlijom iz Siska – poručili su.

Dodajmo kako je u idućem kolu Graničar domaćin ekipi Obrtnika iz Oroslavja. Utakmica se igra na kuglani u Koprivnici 25. studenoga u 17 sati.

zatvori