Nedjelja, 29. rujna 2024.

Radio Drava od sutra u potpuno novom konceptu – brži, dinamičniji, u boljoj koheziji sa životom u gradu i s još više još bolje glazbe

U 30 godina postojanja valovi Radio Drave uvukli su se u domove, na radna mjesta i u srca svojih slušatelja, stoga se sigurno može reći kako je danas Radio Drava – radio koji s tobom živi.

On će to biti i dalje, no sa sutrašnjim danom osvanut će još bolji, u potpuno novom konceptu radijskog programa koji će biti brži, dinamičniji i u boljoj koheziji sa životom u gradu.

Na dobro poznatim valovima, ali u potpuno novom izričaju Radio Drave, od sutra vas čekaju Bojan Horvat Horz, programski urednik i glavna pokretačka snaga Radio Drave 3.0 i voditeljice Tanja Benkek i Silva Jambrešić.

Kako nam je rekao Horz, naglasak je stavljen na lokalne informacije koje su domaćim ljudima izuzetno važne.

– Za razliku od prijašnjih uređivačkih politika, ovog puta nećemo čekati da slušatelji dođu k nama već mi odlazimo njima. To uključuje i promjenu pristupa rada svih segmenata radija – od glazbenog dijela do informativnog. Program Radio Drave će ostati živahan i emitirat ćemo ga i dalje kroz modernu interpretaciju s obzirom na renome koji imamo – istaknuo je Horz.

Bit će povećana interakcija sa slušateljima, više nagradnih igara i kontakt emisija, potpuno nove emisije koje će se baviti događanjima u gradu i okolici te male promjene u glazbenom izričaju.

– Dosta nam je radija koji sviraju jedno te isto, no ostajemo jedini radio u županiji koji pušta isključivo stranu glazbu, a bit će i više rocka. Uz sve navedeno, potpuno nova produkcija zamijenit će staru stoga ćemo i na taj način osvježiti eter. Sve u svemu, čeka nas uzbudljivo razdoblje prepuno izazova i taskova. Podižemo ljestvicu i nadam se da će se ljudima svidjeti što smo pripremili. Da se izrazim rječnikom programera, instalirat ćemo noviju verziju radija – radio 3.0 – zaključio je Horz.

Slušaj uživo
zatvori