Utorak, 1. listopada 2024.

U tijeku su prijave za 25. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije

U tijeku su prijave za 25. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije.

Sajam će se održati u Križevcima od 10. do 12. studenog, a direktor sajma Božo Barać pozvao je sve zainteresirane za sudjelovanje da se za više informacija obrate u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije.

Tema sajma ove će godine biti “Razvoj ruralnog turizma u Koprivničko-križevačkoj županiji” s obzirom na brojne projekte koji se provode u županiji u području razvoja turizma i turističke infrastrukture. Pored tradicionalnih programa, kao što su proslava Martinja po Križevačkim štatutima, modna revija i revija frizura te izložba malih životinja, u pripremi su i ostali programi koji će se povezati s temom sajma, poručili su iz Službe ureda župana.

Kao i svake godine, sajam tradicionalno ima partnera, a ove je godine ta čast pripala Virovitičko-podravskoj županiji.

Dodajmo i da se sajam održava u organizaciji Koprivničko-križevačke županije te suorganizaciji Grada Križevaca, Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Koprivnica, Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, Udruženja obrtnika Križevci, PORA Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije, Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije i Turističke zajednice Grada Križevaca.

Slušaj uživo
zatvori