Ponedjeljak, 2. rujna 2024.

FOTO: DERGEZ OBITELJSKI DAN U bogatom programu uživale sve generacije

U Park šumi Borik u Đurđevcu, Dergez trgovine i Turistička zajednica grada Đurđevca organizirale su drugi Dergez obiteljski dan Đurđevac.

Djeca, roditelji i ostali članovi obitelji mogli su od popodnevnih sati pa sve do mraka uživati u bogatom sadržaju koji je za sve posjetitelje bio besplatan.

Za one najmlađe bili su pripremljeni napuhanci, kreativne radionice, face painting, sportske društvene igre, fotkaonica te natjecanje u obiteljskoj olimpijadi sa starijim članovima obitelji. Mališani su se dodatno mogli zabaviti uz lutkarsku predstavu Kraljevna na listu Koprive Lutkarske družine Kopriva pec pec – Društva naša djeca Koprivnica nakon čega su uslijedile razne obiteljske igre te nastup pjevačice Ane Leone Lončar.

Također, svi prisutni mogli su se okušati i u brojnim tradicijskim igrama poput rušenja limenki, udaranja drvenih loptica štapom, pecanja riba u lavoru, nošenja drvenih jaja, mačevanja drvenim mačevima te gađanja lukom, strijelom i praćkom. U kreativnom kutku, djeca i odrasli izrađivali su kamene figurice, oslikavali dravske oblutke, crtali na šablonama ili pravili oblike s kinetičkim pijeskom. U večernjim satima, uslijedilo je kino pod zvijezdama u projekciji crtića Duck, duck, goose.

Kao mali znak zahvalnosti vjernim Dergez kupcima te povodom 25 godina poduzeća Dergez, navedeni sadržaji te hrana i piće, bili su za sve posjetitelje besplatni.

CIjelu fotogaleriju pogledajte ovdje.

zatvori