Subota, 28. rujna 2024.

KOPRIVNIČKO LJETO NA ZALASKU Veliko finale u petak na Zrinskom trgu

Nakon dvadeset i šest koncerata na pozornici kraj fontane i sedam kino-projekcija u gradskom parku te ususret završetku kalendarskog ljeta, i Ljeto na Zrinskom došlo je svome kraju.

U sklopu premijernog ovogodišnjeg programa preostalo je svega nekoliko nastupa. Koprivničanke i Koprivničance večeras zabavlja grupa Vertigo, a u četvrtak pod svjetla pozornice staju Vojkan Jocić, Marin HraščanecSoul Sisters.

Veliko finale Koprivničkog ljeta zakazano je za petak, 9. rujna. Program počinje u 20 sati, vodit će ga poznati koprivnički voditelji Bojan HorvatSandrino Sabolić, a nastupa đurđevački sastav Enigma. U pripremi su i brojna iznenađenja i nagradne igre za posjetitelje dok će se Podravkini promotori kulinarstva pobrinuti za slasne zalogaje uz palačinke s Lino Ladom kokos.

Podsjetimo, Ljeto na Zrinskom 7. srpnja otvorile su The Frajle. U nešto više od dva mjeseca središnjim koprivničkim trgom prošli su brojni poznati glazbenici i sastavi: Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor, Barbara Othman, Miroslav Evačić, Tragovi, Tamburaški sastav Mjesečina, Black Tattoo i drugi, a priliku da se predstave široj publici dobili su i brojni lokalni glazbenici.

S obzirom na velik odaziv posjetitelja i odlične reakcije publike, nimalo ne čude najave iz Grada Koprivnice kako će se Koprivničko ljeto i Ljeto na Zrinskom zasigurno nastaviti i sljedeće godine.


Ovaj je dokument izrađen uz financijsku podršku Grada. Sadržaj ovoga dokumenta u isključivoj je odgovornosti Korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta Grada.

Slušaj uživo
zatvori