Petak, 26. travnja 2024.

FOTO/VIDEO: TAKO SE TO RADI! Podravkašice pobijedile Lokomotivu i po 25. put osvojile trofej u Kupu

Rukometašice Podravka Vegete pobijedile su Lokomotivu u završnici Hrvatskog rukometnog kupa za žene i tako ponovno osvojile trofej!

Koprivnička ekipa bila je bolja od zagrebačke rezultatom 26:20, s time da je rezultat na poluvremenu bio 13:9. Utakmica je odigrana u dvorani Žatika u Poreču.

Tina Barišić proglašena je najboljom igračicom turnira, a nagradu MVP turnira uručio joj je izbornik muške rukometne reprezentacije Hrvatske Goran Perkovac. Iako joj nagrada puno znači, istaknula je rad cijele ekipe, kao i energiju koju je njezin tim danas imao.

– Pripremale smo se za ovo praktički od one utakmice s Dugim Selom jer smo htjele spasiti sezonu s jednim osvojenim trofejom, ovim u Kupu. Drago mi je za MVP, to mi je manje važno, ali je bitno da smo prve. Moje cure su fantastične, mislim da smo to pokazale jer smo disale i radile kao ekipa, a rezultati sami govore. Bile bi zadovoljnije da smo uspjele i u prvenstvu biti prve, ali vjerujem da taj uspjeh možemo napraviti sljedeće godine – rekla je Barišić.

Podsjetimo, Podravkašice su i prošle godine osvojile naslov prvakinja u Kupu pobijediši u finalu Bjelovar.

 

KUP je naš bravo za naše cure i stožer! Uskoro više! Bravo, bravo, bravo

Objavljuje Rukometni klub Podravka Vegeta u Subota, 27. svibnja 2023.

 

zatvori