Utorak, 30. travnja 2024.

Podravkin Muzej prehrane pridružuje se ovogodišnjoj Noći muzeja

Podravkin Muzej prehrane ove će godine sudjelovati u 18. po redu manifestaciji Noći muzeja.

Otvorenje izložbe Novo u zbirkama Muzeja prehrane Podravka bit će u petak 27. siječnja u 19 sati, uz slobodan ulaz sve do 23 sata.

– Posjetitelji će na adresi Starogradska ulica b.b. moći vidjeti izbor iz građe koja je u muzej stigla tijekom protekle dvije godine. Radi se o stotinama novih materijala koji svjedoče o korporativnim postignućima, marketinškim kampanjama i društvenoj odgovornosti Podravke u zadnjih 30-ak godina – naglasili su u Podravki.

Također, prikazat će se digitalizirane fotografije i filmovi kojima se želi istaknuti presudna uloga zaposlenika, bivših i sadašnjih Podravkaša, u kontinuitetu i razvoju koprivničke kompanije. Ovom izložbom Muzej prehrane pridružit će se i obilježavanju 75 godina Podravke, velikoj obljetnici koju je kompanija kroz mnoge aktivnosti uveličala tijekom 2022. godine, ali i proslaviti 40 godina svoga rada.

Podsjetimo, Noć muzeja je manifestacija koju Hrvatsko muzejsko društvo organizira još od 2005. godine želeći istaknuti važnost muzeja kao centara edukacije, razvoja društvene zajednice, razmjene utjecaja i ideja o umjetnosti i komunikaciji s posjetiteljima i slično. Ovogodišnja manifestacija održava se 27. siječnja diljem Hrvatske, pod sloganom Muzeji su važni!

Izvor: Podravka
zatvori