Subota, 12. listopada 2024.

U Golu stigla nova mlada liječnica, Općina joj osigurala pozamašnu novčanu naknadu i smještaj

Andrea Racetin nova je liječnica obiteljske medicine u Goli.

U Službi ureda župana govore da je jučer održana svečana primopredaja ordinacije u prisustvu zamjenika koprivničkog-križevačkog župana Ratimira Ljubića, načelnika Općine Gola Stjepana Milinkovića i ravnateljice Doma zdravlja Koprivničko-križevačke županije Mirjane Hanžeković.

– Liječnica Racetin je zaposlena zahvaljujući naporima županijskog Doma zdravlja, ali i dodatnoj financijskoj potpori Općine Gola koja financira dolazak liječnika u iznosu od 72.000 kuna bruto godišnje, a osigurala je i smještaj. Kako je istaknula Racetin, na dolazak se odlučila zbog želje za profesionalnim razvojem u manjoj sredini u kojoj će u potpunosti moći biti na usluzi mještanima, a posebno je zahvalila Domu zdravlja na ukazanoj prilici te Općini na dodatnim pogodnostima koje su osigurane – ističu u Službi ureda župana.

Prigodnim riječima dobrodošlice obratili su se i načelnik Milinković, ravnateljica Hanžeković te zamjenik Ljubić koji su joj poželjeli uspješan rad napomenuvši kako je sinergija Županije, županijskih zdravstvenih ustanova i jedinica lokalne samouprave ključna za dodatni razvoj kvalitete zdravstvenog sustava.

Izvor: kckzz.hr
Izvor: kckzz.hr
Izvor: kckzz.hr
Izvor: kckzz.hr
Slušaj uživo
zatvori