Utorak, 30. travnja 2024.

Članovi ŠUS-a Podravina odlični na domaćem Otvorenom prvenstvu u amaterskoj radiogoniometriji za slijepe

Športska udruga slijepih Podravina Koprivničko-križevačke županije održala je šesto Otvoreno prvenstvo Općine Đelekovec u amaterskoj radiogoniometriji za slijepe.

U udruzi govore da je natjecanje održano na terenu Sportskog ribolovnog društva Đelekovec, a svoje vještine odmjerilo je 18 natjecatelja. Uz domaćine, na natjecanju su sudjelovali i članovi Radiokluba slijepih Louis Braille iz Zagreba, Radiokluba slijepih Galeb iz Rijeke, Udruge slijepih Istarske županije te Udruge slijepih Ličko-senjske županije. Članovi su se natjecali u kategorijama seniora, veterana i žena.

– U kategoriji seniora prvo mjesto osvojio je član zagrebačkog kluba Davor Bunić, drugo mjesto osvojio je član Udruge slijepih Ličko-senjske županije Miroslav Brakus, a treće mjesto također član zagrebačkog kluba Mihael Đurašin. U kategoriji veterana članovi ŠUS-a Podravina osvojili su zlato i srebro. Zlatom se okitio Marijan Črneli, a srebro je osvoji Mario Šutalo, dok je broncu u Rijeku ponio Tomislav Lilić. U kategoriji žena prva tri mjesta pripala su članicama ŠUS-a Podravina. Prvo mjesto osvojila je Đurđica Gregur, drugo mjesto Ana Tkalčec, a brončanu medalju Silvana Rudnički. U ukupnom plasmanu prvi je bio Davor Bunić, drugi Marijan Črneli, a treći Mario Šutalo – ističu.

Spomenimo da su u organizaciji i provedbi događanja sudjelovali sadašnji i bivši djelatnici udruge.

– Svake godine natjecatelji u amaterskoj radiogoniometriji za slijepe s veseljem sudjeluju u državnim natjecanjima gdje imaju prilike odmjeriti svoje vještine u ovoj disciplini. Športska udruga slijepih Podravina Koprivničko-križevačke županije ponosna je na uspjehe svojih članova koji su i na ovom prvenstvu ostvarili zavidne rezultate i još jednom potvrdili kako se ustrajnim radom dolazi do vrhunskih rezultata – zaključuju u udruzi.

Izvor: ŠUS Podravina
Izvor: ŠUS Podravina
Izvor: ŠUS Podravina
Izvor: ŠUS Podravina
zatvori