Nedjelja, 29. rujna 2024.

Vozači Opela jučer imali loš dan, u nešto više od tri sata na parkiralištima skrivili tri nesreće

Na koprivničkom području tijekom jučerašnjeg dana dogodile su se tri prometne nesreće koje su na parkiralištima skrivili vozači Opela.

Kako stoji u današnjem izvješću Policijske uprave koprivničko-križevačke, do prve nesreće došlo je u Starogradskoj ulici u Koprivnici kada je oko 14:05 Opel koprivničkih registarskih oznaka parkingom vozio 31-godišnjak.

– Uslijed nepropisnog kretanja unatrag vozilom je udario u osobni automobil Citroen koji je vozila 60-godišnjakinja. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak – naglasili su u policiji.

Nešto više od sat vremena kasnije, odnosno oko 15:20, 71-godišnji vozač Opela koprivničkih registarskih oznaka skrivio je nesreću koja se dogodila na parkiralištu u Koprivničkoj ulici u Kunovec Bregu.

– Uslijed nepropisne vožnje unatrag vozilom je udario u parkirani osobni automobil Renault koprivničkih registarskih oznaka. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna – objasnili su u policiji.

Do treće nesreće došlo je oko 17:30 u Koprivnici na Florijanskom trgu gdje je Opel koprivničkih registarskih oznaka parkiralištem vozila 72-godišnjakinja.

– Uslijed nepropisnog kretanja unatrag vozilom je udarila u parkirani osobni automobil Audi. Nakon što je prouzročila prometnu nesreću vozilom je napustila mjesto događaja te je naknadno pronađena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak – zaključili su.

Slušaj uživo
zatvori