Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

Traktorist pod utjecajem alkohola skrivio tešku nesreću i blokirao promet, ozlijeđene dvije osobe 

U Peterancu nedaleko Koprivnice vozač traktora pod utjecajem alkohola jučer je skrivio prometnu nesreću u kojoj su ozlijeđene dvije osobe.

Policijska uprava koprivničko-križevačka izvijestila je kako je do nesreće došlo oko 15:16 u Ulici braće Radića gdje je 36-godišnjak pod utjecajem alkohola od 0,72 promila vozio traktor Class i prikolicu koprivničkih registarskih oznaka.

– Zbog ne držanja potrebnog razmaka od vozila ispred sebe, u kočenju je prikolicom prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom Renault koprivničkih registarskih oznaka koji je iz suprotnog smjera vozila 40-godišnjakinja. Nakon sudara osobni automobil i traktor su sletjeli van kolnika – objasnili su u policiji.

U prometnoj nesreći oboje vozača je lakše ozlijeđeno, a protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.

– Zbog obavljanja očevida od 15:18 do 16:55 za sav promet je bila zatvorena županijska cesta 2113 te se promet odvijao alternativnim pravcima Sigetec – Drnje – Peteranec – zaključili su.

Foto: čitatelj
Slušaj uživo
zatvori