Utorak, 15. listopada 2024.

Turističko vijeće Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije održalo sjednicu

Članovi Turističkog vijeća Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije u srijedu su održali sjednicu na kojoj je doneseno nekoliko odluka.

Kako kažu, riječ je o odluci o raspisivanju javnih natječaja i to Javnog natječaja za dodjelu sredstava za projekte lokalnih turističkih zajednica na turistički nedovoljno razvijenom području i kontinentu u 2022. s područja Koprivničko-križevačke županije i Javnog poziva za dodjelu financijske potpore za unapređenje smještajnih kapaciteta na području Koprivničko-križevačke županije za 2022. godinu te odluku o donošenju Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na subvenciju za organizirani dolazak izletnika i turista na područje Koprivničko-križevačke županije za 2022. godinu.

Tekstove natječaja, poziva i pravilnika mogu se preuzeti s mrežne stranice Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije.

– Natječaj i poziv dodatno će pomoći razvoju, obogaćivanju i proširenju turističke ponude na području Koprivničko-križevačke županije. Za Javni poziv za dodjelu financijske potpore za unapređenje smještajnih kapaciteta na području Koprivničko-križevačke županije za 2022. godinu u proračunu TZ KKŽ osigurano je 300.000 kuna za subvencioniranje putničkim agencijama osigurano je 20.000 kuna uz napomenu da će se u slučaju potrebe taj iznos povećati, a sredstva koja će se dodjeljivati lokalnim turističkim zajednicama osigurana su iz Fonda za turistički nedovoljno razvijena područja i kontinent – objašnjavaju.

Spomenimo da su članovi Skupštine Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije usvojili i Izvješće o izvršenju programa rada Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije za razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2021. godine.

Izvor: TZ Koprivničko-križevačke županije
Izvor: TZ Koprivničko-križevačke županije
Slušaj uživo
zatvori