Četvrtak, 3. listopada 2024.

Na podravsko-prigorskim cestama jučer dvije nesreće, vozači pobjegli s mjesta događaja

Na podravsko-prigorskim cestama jučer su se dogodile dvije prometne nesreće, a dvojica vozača nakon njih pobjegla su s mjesta događaja.

Policijska uprava koprivničko-križevačka izvijestila je da se prva nesreća dogodila oko 10:30 u Ulici Petra Preradovića u Kloštru Podravskom. Tamo je 19-godišnji vozač upravljao teretnim automobilom Mercedes bjelovarske registarske oznake.

– Uslijed nepropisnog mimoilaženja s nepoznatim teretnim automobilom kojim je iz suprotnog smjera upravljalo nepoznati vozač, došlo je do udara bočnih ogledala, a nepoznati vozač je vozilom napustio mjesto događaja. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje – poručili su iz policije.

Druga se prometna nesreća dogodila oko 19 sati na otvorenom dijelu ceste Carevdar – Majurec gdje je nepoznati vozač upravljao teretnim automobilom Citroen križevačke registarske oznake.

– Uslijed neprilagođene brzine kretanja teretni automobil je sletio van kolnika, udario u betonski zid mosta i smjerokazni stupić te sletio u putni jarak. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću napustio je mjesto događaja i policija za njim traga – zaključili su.

Slušaj uživo
zatvori