Utorak, 30. travnja 2024.

Članovi Atletskog kluba Koprivnica nastupili na Kupu i ekipnom prvenstvu Hrvatske u Varaždinu

Članovi Atletskog kluba Koprivnica ove su subote u Varaždinu nastupili na Kupu i ekipnom prvenstvu Hrvatske za kadete i kadetkinje i postigli odlične rezultate.

U klubu govore kako su kadetkinje kluba od 33 ekipe završile na 13. mjestu s 26 bodova, dok su kadeti od 26 ekipa osvojili 17. mjesto sa 17 bodova.

– Sveukupno smo u Kupu od 35 ekipa osvojili 15. mjesto sa 43 boda. Kadetkinje su se natjecale na ekipnom prvenstvu i osvojile osmo mjesto. U skoku u dalj za kadetkinje Josipa Mikulec je zauzela 12. mjesto, dok su u bacanju kugle za kadetkinje nastupile Martina Forjan i Lara Šafar. Na 300 metara s preponama za kadetkinje Dora Lovrinović je osvojila peto mjesto – ističu u klubu.

Dodaju kako je u skoku u vis za kadete klub predvodio Ivan Bebek, a u bacanju diska Martina Forjan i Lara Šafar. Na 300 metara s preponama za kadete Luka Kvaternik je osvojio osmo, a Ivan Bebek 10. mjesto. Uz to, utrku na 600 metara za kadetkinje otrčale su Tija Požgaj i Zara Rupčić.

– Na 100 metara za kadetkinje Dora Lovrinović je osvojila 17. mjesto, a nastupila je i Iva Mikulec. Na 100 metara za kadete boje kluba branili su Lukas Petrić, Luka Kolonić i Janko Suton, a od kadetkinja Ivana Cenko koja je osvojila 10. mjesto. Kuglu je za kadete bacao Lukas Petrić, a utrku od 300 metara za kadetkinje trčala je Sara Maletić. Uz to, u skoku u dalj za kadete nastupio je Luka Kolonić, a na 300 metara za kadete Luka Kvaternik i Janko Suton – nastavljaju u klubu.

Još spominju kako je u bacanju koplja za kadetkinje Josipa Mikulec osvojila treće mjesto, dok je na 2.000 metara za kadetkinje nastupila Matea Cenko.

zatvori