Subota, 27. travnja 2024.

Čak šest kadetkinja Podravka Vegete dobilo poziv u reprezentaciju

Izbornik hrvatske ženske kadetske reprezentacije Nenad Smiljanec objavio je popis igračica za novo okupljanje uoči Europskog prvenstva u Crnoj Gori na kojem se nalazi i šest igračica iz Podravka Vegete.

Iz kluba poručuju da se na popisu nalazi 21 igračica, a osam ih je na pričuvnoj listi. Od Podravkinih kadetkinja poziv su dobile vratarka Ana Crnjak te igračice Lana Strugar, Lara Perić, Tena Megerle, Ema Stručić i Ema Balaško. Na pričuvnom popisu je još jedna Podravkina vratarka Nika Galinec.

Spomenimo da će se reprezentacija okupiti u Zagrebu 26. lipnja u jutarnjim satima, a zatim produžiti u Zadar gdje će boraviti do 2. srpnja. Smještaj će biti u kampu Hrvatskog rukometnog saveza. Budući da će gošće kampa biti i mlade rukometašice Crne Gore, planirana su i dva međusobna susreta. Crna Gora će uzvratiti Hrvatskoj za to gostoprimstvo neposredno uoči Europskog prvenstva.

Dodajmo da će se Europsko prvenstvo u Crnoj Gori igrati od petog do 15. kolovoza, a naša je reprezentacija smještena u vrlo tešku skupinu sa Švedskom, Rusijom i Slovenijom.

zatvori