Subota, 27. travnja 2024.

Pranjić uoči polufinala kupa: Idemo maksimalno motivirani u Poreč sa željom da se u Koprivnicu vratimo s trofejom

Rukometašice Podravka Vegete će od 14. do 16. svibnja boraviti u Poreču gdje se održava završnica hrvatskog rukometnog Kupa za žene.

Iz kluba su poručili da Podravkašice u subotu s početkom u 17 sati igraju polufinalnu utakmicu protiv ekipe Zrinski iz Čakovca, dok drugi par čine zagrebačka Lokomotiva i Bjelovar koji igraju u 19:30.

Trener Antonio Pranjić je istaknuo da ekipu iz Čakovca dobro poznaju.

–  Ove polusezone igraju jako dobro, imaju par iskusnih igračica i odličnog trenera. Žao mi je što će se završnica igrati bez navijača, ponovno će tribine biti bez publike, a zbog njih se rukomet i igra. Idemo maksimalno motivirani u Poreč sa željom da se u Koprivnicu vratimo s trofejom – rekao je Pranjić.

Dejana Milosavljević je kazala da je atmosfera u klubu jako dobra.

– Naporno treniramo, pripremamo se za sve ono što nas očekuje do kraja sezone, tako i za završnicu Kupa ovog vikenda. Spremne smo i želimo opravdati ulogu favorita – rekla je Milosavljević.

Yuliya Dumanska istaknula je da imaju još dva dana priprema, a fokus je na prvoj utakmici. Ona vjeruje u ekipu i obje utakmice žele odigrati dobro.

Korina Karlovčan je napomenula da se pripremaju, treniraju i da je odlična atmosfera te da idu motivirani na završnicu Kupa u Poreč.

Spomenimo da je finale na rasporedu u nedjelju u 17:30. Izravan prijenos moći će se pratiti na drugom programu HRT-a ili na YouTube kanalu HRS-a.

zatvori