Ponedjeljak, 29. srpnja 2024.

FOTO Grad najbolje učenike počastio Tulumom izvrsnosti

Na Tulumu izvrsnosti, kako je Grad Koprivnica nazvao od ove godine nešto drugačiji prijem za koprivničke osnovnoškolce i srednjoškolce koji su na državnim i županijskim natjecanjima postigli zapažene rezultate, svoje personalizirane izvrsnice i prigodne poklone primilo je danas 880 učenika i njihovih mentora.

Jedan od njih je Leonardo Gazdek, učenik Obrtničke škole koji je na natjecanju iz programiranja osvojio drugo mjesto. – Bilo je poprilično teško, pogotovo ti zadaci koje smo imali na natjecanju. Nadam se da ću sljedeće godine postići još bolji rezultat – rekao nam je.

Učenica petog razreda Osnovne škole “Đuro Ester” Dunja Međurečan osvojila je drugo mjesto na državnom natjecanju iz geografije. – Volim geografiju zbog svog brata koji je isto išao na natjecanja, ali sam se ipak za državno najviše pripremala s nastavnicom Dubravkom Vajdić-Kolarić – ispričala nam je.

Ovi učenici naša su budućnost smatra zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Mišel Jakšić. – Izvrsnost se uvijek isplati jer da bismo imali ovako lijepi i razvijen grad moramo imati i izvrsne đake koji će preuzeti brigu o budućnosti našeg grada. Hvala Bogu imamo izvrsne đake, danas smo se s njima podružili, širili smo dobru atmosferu i dobe vibracije i to je jako dobro.

Izvrsni učenici od svog su grada za nagradu dobili prigodne majice, dvije ulaznice za bazene, dvije ulaznice za kino i poklon bon od 125 kuna u knjižari Pink Panter, a nakon podjele nagrada učenike je zabavila i rasplesala grupa Tragovi.

zatvori