Četvrtak, 10. listopada 2024.

Općina Molve raspisala je osam javnih poziva

Općina Molve raspisala je osam javnih poziva.

Riječ je o javnom pozivu za podnošenje zahtjeva za dodjelu subvencija kapitalnih ulaganja u sredstva za rad u 2021. godini, zatim o javnom pozivu za podnošenje zahtjeva za dodjelu subvencija povećanja zaštite vanjske ovojnice stambenih objekata na području Općine Molve, javnom pozivu za podnošenje zahtjeva za sufinanciranje rušenja starih, zapuštenih i opasnih objekata na području Općine Molve u 2021. godini te o javnom pozivu za podnošenje zahtjeva za dodjelu subvencija za ozakonjenje nezakonito izgrađenih zgrada na području Općine Molve.

Isto tako, tu je i javni natječaj za podnošenje prijava udruga i društva s područja Općine Molve u svrhu davanja u zakup poslovnog prostora u Društvenom domu u Molvama.

Posljednja tri poziva odnose se na javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu subvencije proljetne sjetve ratarsko-povrtlarskih kultura poljoprivrednicima s područja Općine Molve u 2021. godini, javni poziv za podnošenje prijava zahtjeva za dodjelu potpora za premije osiguranja usjeva, nasada i stoke te javni poziv za podnošenje zahtjeva za potporu usluga umjetnog osjemenjivanja plotkinja i pregleda mesa na trihinelu u 2021. godini.

Rokovi za podnošenje, detalji poziva i sve dodatne informacije dostupne su na mrežnim stranicama Općine.

Slušaj uživo
zatvori