Nedjelja, 20. listopada 2024.

PODRAVKA SE OPRAŠTA OD MARINA PUCARA: Hvala ti na svemu od srca, pravog onog Podravkaškog kojeg si stalno s ponosom isticao

Nakon teške bolesti danas je preminuo predsjednik Uprave Podravke Marin Pucar.

“Jednom Podravkaš, uvijek Podravkaš!”, riječi su koje je Marin Pucar kao predsjednik Uprave Podravke znao vrlo često govoriti u uvijek emotivnim obraćanjima svojim Podravkašicama i Podravkašima, poručili su iz koprivničke prehrambene kompanije.

– I nisu to bile samo riječi. Svakim je danom, svakom odlukom, aktivnošću, projektom, sastankom ili druženjem pokazivao koliko je svog znanja, volje, iskustva i srca ugradio u kompaniju sa srcem – dodali su.

>> TUŽNA VIJEST Preminuo je Marin Pucar

Istaknuli su da su njegovo značajno poslovno iskustvo, kontinuirano obrazovanje, liderske sposobnosti i nevjerojatna energija, doveli Podravku pod njegovim vodstvom do najboljih rezultata u svojih više od 70 godina postojanja.

– Ovim putem u ime svih Podravkašica i Podravkaša izražavamo najiskreniju sućut ožalošćenoj obitelji i prijateljima. Hvala ti naš Predsjedniče na svemu od srca, pravog onog Podravkaškog kojeg si stalno s ponosom isticao – istaknuli su.

Slušaj uživo
zatvori