Utorak, 1. listopada 2024.

FOTO Slaven Belupo remizirao s Lokomotivom u utakmici bez golova

Nogometaši Slaven Belupa u zaostaloj su utakmici 6. kola Hrvatski Telekom Prve lige remizirali u susretu s Lokomotivom i tako nakon dvije pobjede i treću utakmicu u nizu ostali neporaženi.

Rezultat na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš bio je 0:0, istaknuto je na internet stranici kluba.

Trener Tomislav Stipić u današnjem susretu nije mogao računati na ozlijeđene Stipu Bačelić Grgića i Francka Etoundija pa je tako, u odnosu na susret s Varaždinom, od prve minute krenuo Jeffren na poziciji veznog igrača.

Prvu veliku priliku na današnjoj utakmici vidjeli smo u 19. minuti. Odlično su kombinirali Knoll i Jeffren čiji udarac sa 16 metara krajnjim naporom u korner odbija Hendija.

Pet minuta kasnije brzu kontru je povukao Mlinar i pronašao Knolla koji snažno tuče iskosa s desne strane, ali ponovno je gol gostiju spasio Hendija.

Odgovorila je Lokomotiva preko Aliyua, no krilni napadač gostiju nije bio precizan iz vrlo dobre situacije.

U 37. minuti ponovno je iz daljine pokušaj Jeffren, ali rezultat se nije mijenjao.

Minutu kasnije udarac Solde gostujuća je obrana blokirala u posljednji čas.

Iako je koprivnička momčad imala bolje prilike u prvih 45 minuta, na odmor se otišlo s 0:0.

Drugo poluvrijeme prilikom je otvorila Lokomotiva. Snažno je u 55. Cokaj pucao s 25 metara, a još bolje paradom svoj gol spasio Filipović.

Pokušao je Knoll glavom nakon kornera na drugoj strani, ali nije bio precizan. Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao te su obje momčadi osvojile po bod.

U idućem kolu, koje će se igrati već u subotu, Farmaceuti će na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš ugostiti Osijek. Utakmica će se igrati od 15 sati bez prisustva publike.


6. kolo HT Prve lige

NK Slaven Belupo – NK Lokomotiva 0:0 (0:0)

NK SLAVEN BELUPO: Filipović – Lulić, Božić, Soldo, Goda – Glavčić, Paracki, Mlinar, Jeffren (od 85. Jukić), Knoll (od 67. Bogojević) – Krstanović. Trener: Tomislav Stipić.

NK LOKOMOTIVA: Hendija – Karačić, Kolinger, Kovačić, Marković – Cokaj, Kallaku – Malikji (od 58. Tahiraj), Sammir (od 58. Chajia), Aliyu (od 83. Đira) – Tuci (od 83. Šimić). Trener: Goran Tomić.

Suci: Tihomir Pejin (Donji Miholjac), Goran Pataki (Đakovo), Kristijan Novosel (Valpovo), Ivan Matić (Osijek)

VAR: Marin Vidulin (Kanfanar), AVAR: Robi Kezele (Rijeka)

Delegat: Krešimir Glavina (Prelog)

Kontrolor: Bruno Marić (Daruvar)

Žuti kartoni: Mlinar 8′, Jukić 89′ (Slaven Belupo); Kolinger 90′ (Lokomotiva)

Crveni kartoni:  (Slaven Belupo);  (Lokomotiva)

Slušaj uživo
zatvori