Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

Damjan Domanovac i Ivan Sinjeri odličnim nastupom na 15. Mitingu Vidra u Zagrebu izborili plasman na državno prvenstvo

Plivači Plivačkog kluba Cerine u subotu su pod vodstvom trenerice Martine Gregurek sudjelovali na 15. Mitingu Vidra u Zagrebu.

Ovo je bilo prvo natjecanje nakon više od pola godine pauze, poručili su iz kluba.

Za koprivnički klub nastupili su Damjan Domanovac i Ivan Sinjeri, a oboje su ostvarili odlične rezultate.

Damjan Domanovac plivao je van konkurencije sa starijim plivačima, a otplivao je A limit na 100 metara prsno, dok je Ivan Sinjeri otplivao A limit na 50 metara delfin.

Obojica koprivničkih plivača ovim su rezultatima izborili pravo nastupa na Prvenstvu Hrvatske za dobne skupine.

– PK Cerine nakon dužeg niza godina ima više od jednog predstavnika na Prvenstvu Hrvatske, što je veliki pokazatelj rada kluba i truda samih plivača – poručili su iz kluba.

Ivan Sinjeri u svim disciplinama u kojima se natjecao poboljšao je svoja vremena. U disciplini 50 delfin bio je sedmi, 200 mješovito osvojio je 12. mjesto, dok je u disciplini 100 leđno zauzeo 11. mjesto.

Drugi koprivnički natjecatelj Damjan Domanovac nastupio je u disciplinama 50 slobodno, 200 mješovito i 100 prsno, van konkurencije u svim disciplinama, a svoja vremena je popravio u svim disciplinama osim na 100 metara prsno.

Oba plivača mlađi su juniori, Sinjeri izlazno godište, dok je Domanovac ulazno.

Iz kluba su poručili kako očekuju još veći napredak u rezultatima na Regionalnom prvenstvu Hrvatske koje je na rasporedu za mjesec dana.

zatvori