Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

NAGRADNA IGRA Drava info i Radio Drava vode vas na utakmicu Hrvatska – Moldavija

Samo na informativnom portalu Drava info i najslušanijem gradskom radiju Radio Dravi možete osvojiti ulaznice za sutrašnju utakmicu vatrenih u Koprivnici.

Popunite priloženi obrazac ili slušajte 92,5 MHz i kad čujete “Srce vatreno” budite hitri poput Srne i nazovite 626-500.

Obrazac na portalu možete popuniti, i na taj način sudjelovati u nagradnoj igri, sutra do 14 sati, a osvojene ulaznice moći će se podići u prostorijama Radio Drave nakon toga.

Dobitnici nagradne igre na Dravi info će biti izvučeni nasumičnim odabirom. Sretno!

Spomenimo da je mali broj ulaznica ostao u slobodnoj prodaji.Ulaznice možete kupiti još sutra na blagajni Gradskog stadiona od 12:30 do početka utakmice.

Ulaznice možete kupiti po cijeni od 100 kuna za nenatkriveni i od 120 kuna za natkriveni dio tribine. Prilikom kupnje istih potrebno je priložiti osobne podatke: ime i prezime i datum rođenja.

    Vaše ime i prezime (obvezno)

    Vaša e-mail adresa (obvezno)

    Vaši podaci (adresa i broj telefona) (obvezno)

    Ne zaboravite upisati broj telefona!

    Ova je stranica zaštićena uslugom reCAPTCHA. Primjenjuju se Googleova Pravila o privatnosti i Uvjeti pružanja usluge. / This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Slušaj uživo
    zatvori