Ponedjeljak, 14. listopada 2024.

TIJEKOM VIKENDA 12 PROMETNIH Jedan zaspao za volanom i sletio s ceste, drugi prebrzo vozio pa završio u drugom vozilu…

Tijekom vikenda u Podravini i Prigorju zabilježeno je 12 prometnih nesreća, izvijestila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Jedna nesreća dogodila se jučer, u nedjelju, oko 17:55 u Vlaislavu gdje je 62-godišnji vozač upravljao osobnim automobilom Ford koprivničke registarske oznake u smjeru Glogovca.

Radi umora vozač je zaspao te vozilom sletio van kolnika i udario u zemljani most. Vozač i 56-godišnja putnica su zadobili ozljede. Po zaprimanju liječničke dokumentacije bit će podnesena odgovarajuća pismena.

Policija je u svom policijskom izvješću izdvojila i prometnu nesreću koja se dogodila jučer, u nedjelju, oko 9:30 u Koprivnici. Tamo je 61-godišnji vozač upravljao osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake otvorenim dijelom ceste u smjeru Ulice Vinica.

Uslijed neprilagođene brzine Opel je udario u bočnu stranu osobnog automobila VW koprivničke registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 67-godišnji vozač. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.

Podsjetimo, u petak su se na Varaždinskoj cesti sudarila dva automobila pri čemu su dvije osobe ozlijeđene, a u subotu je zbog oduzimanja prednosti prolaska automobil završio na krovu.

Slušaj uživo
zatvori