Ponedjeljak, 7. listopada 2024.

Slab odaziv Podravkaša na prosvjed protiv prodaje državnog udjela u Podravki

Na prosvjedu protiv rasprodaje hrvatske imovine, ali i protiv prodaje državnog udjela u Podravki što su ga u subotu na zagrebačkom Zrinjevcu organizirali laburisti, sudjelovali su i prosvjednici iz Koprivnice.

Dojmove nam je prenio jedan od organizatora, predsjednik Nacionalnog vijeća stranke i koprivnički gradski vijećnik Darko Tetec:

Moram reći da sam zadovoljan odazivom hrvatskih laburista iz Koprivnice i općenito iz Hrvatske. Skupilo nas se tristotinjak. Nažalost, građani nisu prepoznali našu inicijativu, akciju upozorenja. Možda je uzrok neodaziva građana činjenica da je u Zagrebu bilo još prosvjeda. No ipak sam očekivao, barem što se tiče Koprivnice, da će ići više od jednog autobusa jer se ipak radi i o Podravki.

Tetec kaže da je među prosvjednicima bilo samo desetak Podravkaša, što je daleko ispod njegovih očekivanja, ali je primijetio i da su u posljednje vrijeme izostale reakcije sidnikata koji djeluju u Podravki oko posljednjih aktualnosti, osobito mogućoj prodaji državnog udjela u toj kompaniji.

Slušaj uživo
zatvori