Srijeda, 2. listopada 2024.

Seniori Streljačkog športskog kluba Podravka plasirali se na državno prvenstvo

Seniori Streljačkog športskog kluba Podravka na prvenstvu Koprivničko-križevačke županije u gađanju velikokalibarskim pištoljem i revolverom ostvarili su plasman na predstojeće državno prvenstvo.

U disciplini velikokalibarskog pištolja 10+10 prvo mjesto sa 180 otpucanih krugova pripalo je Borisu Kovačiću, drugo mjesto sa 172 krugova osvojio je Marin Mlinarić ispred trećeplasiranog Zorana Hemeteka sa 160 otpucanih krugova.

Kod discipline velikokalibarskog pištolja 15+15 prvo mjesto sa 263 kruga pripalo je Marinu Mlinariću ispred drugoplasiranog Borisa Kovačića sa 247 otpucanih krugova. Plasman na treće mjesto ostvario je Zoran Hemetek sa 247 otpucanih krugova i slabijom zadnjom serijom. Marin Mlinarić nastupio je u disciplini velikokalibarskog revolvera 10+10 otpucavši 184 kruga i osvojivši prvo mjesto, izvijestili su iz kluba.

Seniorska ekipa koprivničkog kluba u sastavu Borisa Kovačića, Marina Mlinarića i Zorana Hemeteka osvojila je naslov ekipnih županijskih prvaka u svim disciplinama te će nastupiti na državnom prvenstvu u Zagrebu.

Slušaj uživo
zatvori