Ponedjeljak, 7. listopada 2024.

Otkopčala mu se prikolica i udarila vozilo iz suprotnog smjera

Na koprivničkom području jučer su se dogodile dvije prometne nesreće s materijalnom štetom, izvijestila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Prva se dogodila jučer, u ponedjeljak oko 9:40 u Koprivnici u kojoj je 49-godišnjak  upravljao teretnim automobilom Mercedes koprivničke registarske oznake, krećući se
Starogradskom ulicom u smjeru Trga Mladosti.

– Zbog nedržanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu, prednjom stranom vozila udario je u stražnju stranu Peugeota slovenske registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 66-godišnji vozač. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak – piše u policijskom izvješću.

Druga prometna nesreća dogodila se jučer, u ponedjeljak oko 16:15 u Štaglincu. Tamo je 66-godišnjak vozio Mazdu s priključenom prikolicom koprivničkih registarskih
oznaka, krećući se u smjeru Glogovca.

Kako su izvijestili iz Policijske uprave koprivničko-križevačke, zbog tehničke neispravnosti uređaja za spajanje vučnog i priključnog vozila, došlo je do otkopčavanja prikolice te udara u vozilo, nakon čega je prikolica prešla na suprotnu stranu kolnika i udarila u prednji dio teretnog automobila VW križevačke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 43-godišnjak. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Slušaj uživo
zatvori