Ponedjeljak, 7. listopada 2024.

U Prvomajskoj ulici u Starigradu pijana žena glasno puštala glazbu, pijani muškarac htio se tući, a dva psa potamanila su zečeve i napala vlasnika

Na području Policijske uprave koprivničko-križevačke zabilježena su tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira – držanje životinja bez nadzora te dvije svađe i vike u Starigradu.

Narušavanje javnog reda i mira dogodilo se u Starigradu u petak oko 6:55 gdje je 29-godišnjakinja u Prvomajskoj ulici s alkoholom u krvi od 1,16 promila na zvučniku glasno puštala glazbu. Predmet joj je oduzet te je poslan optužni prijedlog nadležnom državnom odvjetništvu.

U Starigradu u istoj ulici samo pet minuta kasnije 36-godišnji muškarac s 1,98 promila u krvi pozivao je susjede na tučnjavu. Uhićen je i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

U istoj ulici u Starigradu u nedjelju oko 2:45, 37-godišnji muškarac držao je dva psa bez nadzora koji su mu izašli iz dvorišta. Napali su 63-godišnjaka i njegove zečeve. Vlasnik pasa nije predočio dokaz da su cijepljeni i čipirani te je poslan dopis veterinarskom inspektoru. Protiv vlasnika psa podnesen je optužni prijedlog nadležnom državnom odvjetništvu.

Slušaj uživo
zatvori