Nedjelja, 28. travnja 2024.

PET GODINA S VAMA Portal Drava.info slavi rođendan!

Ovo je poseban dan u redakciji portala Drava.info. S vama smo, naime, punih pet godina! Toliko vam dugo već donosimo vijesti i fotografije s različitih događaja, nekih lijepih, nekih manje lijepih, iz Koprivnice i okolice. Bili smo s vama kroz ugodne dane kada se ništa posebno nije događalo, ali i kroz krize poput ove vrlo aktualne.

Da, pet godina. Kada smo tog 17. kolovoza 2015. otvorili portal za javnost bilo je to bez velike buke i pompe. U medijski prostor Podravine i Prigorja nismo ušli s praskom već smo svoju prisutnost gradili postepeno, bez velikog senzacionalizma i klikomamaca. Htjeli smo biti nešto drugačiji i smatramo da smo u tome dijelom i uspjeli, no sada, nakon pet godina, jasnije vidimo i smjer u kojem trebamo ići – uz onaj kojim smo već krenuli.

Ovo je ujedno i prigoda u kojoj možemo najaviti da za bližu budućnost pripremamo i neke novosti. Svaki je elektronički medij na neki način živ i mora biti spreman na česte mijene kako bi opstao. Ništa nije dosadnije od stalnosti; neke stvari ne možemo puno mijenjati, ali što možemo – hoćemo. Bit će tu nešto novog sadržaja, nešto novog izgleda, nekih stvari više, nekih manje, i sve to skupa pojačano novim ljudima. Jer za vas rade ljudi, a ne serveri ili fotoaparati.

Hvala vam na dosadašnjem praćenju i podršci. U prvom polugodištu 2020. imali smo 50% više korisnika nego u istom razdoblju lani, što je s obzirom na područje koje pokrivamo i na činjenicu da publiku gradimo pet godina velik korak i daje nam optimizam za budućnost. Neka ta brojka sljedeće godine bude još i veća. Pratite nas i dalje!

zatvori