Nedjelja, 28. travnja 2024.

PAN KUP 2020. Noćno malonogometno prvenstvo županijskih klubova počinje u četvrtak

Noćno ljetno malonogometno prvenstvo županijskih klubova, pod nazivom PAN KUP 2020., počinje u četvrtak, 23. srpnja na novom terenu s umjetnom travom u sklopu nogometnog igrališta NK Bratstva u Kunovcu.

Na premijerno izdanje ovog malonogometnog turnira prijavilo se šest seniorskih momčadi: NK Bratstvo Kunovec, NK Mladost Sigetec, NK Podravec Torčec, NK Rudar Glogovac, NK Sloga Koprivnički Ivanec i NK Lunjkovec te pet veteranskih momčadi: NK Tomislav Drnje, NK Omladinac Herešin, NK Koprivnica, NK Osvit Đelekovec i NK Rasinja.

Kako bi turnir bio što kvalitetniji, na njemu mogu sudjelovati samo nogometaši koji su registrirani u županijskim nogometnim klubovima. Prema ždrijebu održanom jučer u prostorijama Nogometnog kluba Bratstvo Kunovec, svaki klub dobio je svoj redni broj prema kojem će igrati svoje utakmice grupne faze.

Sami turnir podijeljen je na seniorski i veteranski dio, a igrat će se po sustavu svatko sa svakim unutar grupne faze (pobjeda nosi tri boda, neriješen ishod jedan bod, a poraz nula bodova). Četiri prvoplasirane ekipe iz svakog dijela turnira igrat će utakmice polufinala (pobjednik skupine igra s četvrtoplasiranim, drugoplasirani s trećeplasiranim), a nakon toga odigrat će se utakmice za treće mjesto te finalne utakmice. Utakmice grupne faze igrat će se 2×15 minuta, dok će utakmice eliminacijske faze trajati 2×20 minuta.

Grupna faza seniorskog i veteranskog dijela turnira igrat će se u četvrtak 23.7., petak 24.7., subotu 25.7. i srijedu 29.7. Polufinale je na rasporedu u petak 31.7., a finalni dio turnira u srijedu 5.8. Raspored utakmica bit će objavljen na Facebook događaju. Sve utakmice igrat će se u večernjem terminu od 19 do 23 sata.

Za sve sudionike premijernog izdanja malonogometnog tunira biti će osiguran raznovrsni asortiman osvježavajućih napitaka i kuharskih delicija, a završnog dana organizirat će se i tombola na kojoj će sudionici moći osvojiti vrijedne nagrade u vrijednosti nekoliko tisuća kuna, jednako kao i putovanja te hotelski smještaj.

Glavni pokrovitelji turnira su Carlsberg pivovara PAN i Robin trgovine, medijski pokrovitelji su Radio Drava i Drava.info, tehničku stranu turnira pokrit će Dejan Zrinski (vlasnik Restorana Zrinski i pizerije Grof te trener NK Bratstva iz Kunovca) te Dino Šipuš.

zatvori