Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

Grad odobrio: Ugostitelji će u vrijeme pandemije moći imati dvostruko veće terase

Na zahtjev ugostitelja i prijedlog Hrvatske obrtničke komore, Grad Koprivnica svim će ugostiteljima kod kojih je to moguće odobriti besplatno 100%-tno proširenje terasa za vrijeme pandemije.

Obavijest je ugostiteljima prenijelo Udruženje obrtnika Koprivnica, a prijedlog Hrvatske obrtničke komore upućen je svim gradovima u Hrvatskoj. Koprivnica je na to dala pozitivan odgovor.

Tako će ugostitelji kod kojih je to moguće u vrijeme pandemije koronavirusa moći imati dvostruko veće terase, proširivši ih na javni prostor bez naknade. Mjera je privremena pa za nju nije potrebno ishoditi tehničke uvjete.

– U slučaju bilo kakvih nejasnoća po pitanju epidemioloških i ostalih uputa, molimo javite se u Udruženje kako bismo objedinjeno zatražili mišljenje od Nacionalnog stožera – poručuju iz Udruženja obrtnika Koprivnica.

Zainteresirani ugostitelji zahtjev za proširenjem terase trebaju podnijeti Odsjeku za komunalno gospodarstvo Grada Koprivnice na e-mail [email protected] ili na broj telefona 048/654-850.

Slušaj uživo
zatvori