Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

Kaos na ulici: Potukla se četvorica pijanih, žena ih pokušala razdvojiti pa i ona dobila udarce, trojica uhićena

Nasred ulice u Vlaislavu nedaleko od Koprivnice potukla su se četvorica muškaraca. Udarali su se i grabljama, u sve se umiješala žena koja je htjela smiriti situaciju, no na kraju je i sama dobila nekoliko udaraca.

Kako je izvijestila Policijska uprava koprivničko-križevačka, do narušavanja javnog reda i mira došlo je jučer oko 18:30 kada je muškarac rođen 1978. godine pod utjecajem alkohola od 2,22 promila udario maloljetnika rođenog 2002. koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,69 promila, drvenim grabljama.

Grablje je pokupio treći muškarac, 1989. godišta pod utjecajem alkohola od 2,67 promila i njima udarao po tijelu muškarca koji je sve započeo. U tučnjavu su se uključili maloljetnik i četvrti muškarac rođen 1964. godine koji je bio pod utjecajem alkohola od 2,50 promila.

Situaciju je pokušala smiriti žena rođena 1985. koja nije bila pod utjecajem alkohola, no maloljetnik ju je udario u glavu.

– Nitko nije zatražio liječničku pomoć, odnosno odbili su je kao nepotrebnu. Uhićeni su muškarci 1989., 1964. i 2002. godišta i zadržani su u posebnim prostorijama policije do otriježnjenja. Protiv četvorice muškaraca bit će podnesen optužni prijedlog prekršajnom sudu – objašnjavaju u policiji.

zatvori