Ponedjeljak, 29. travnja 2024.
Home Aktualno FOTO Naši plesači odlični na petome Trofeju grada Koprivnice

FOTO Naši plesači odlični na petome Trofeju grada Koprivnice

0
FOTO Naši plesači odlični na petome Trofeju grada Koprivnice
Izvor: ŠPK Koprivnica
Natjecanje u standardnim i latinsko-američkim plesovima, peti po redu ‘Trofej grada Koprivnice’, održano je u subotu navečer u dvorani Srednje škole u Koprivnici.

Nastupila su 73 plesna para iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Mađarske iz ukupno 15 klubova. Njihove je nastupe ocjenjivalo sedmero sudaca.

Dvostruki pobjednik i nositelj ‘Trofeja grada Koprivnice’ je plesni par Vedran Sraga & Anja Topolovec iz ŠPK Varaždin – pobijedili su u obje plesne discipline.

ŠPK Koprivnicu predstavljala su četiri plesna para. Ivan Komušanac i Gabrijela Zagorščak osvojili su zlatnu medalju u kategoriji “osnovci D3” u standardnim plesovima, dok su u latinsko-američkima bili drugi i okitili se srebrnom medaljom.

Josip Betlehem i Karla Šmitlehner osvojili su šesto mjesto u obje discipline u kategoriji “mladež C”.

Po prvi puta na natjecanju su nastupili i najmlađi koprivnički plesači, u kategoriji “mlađi osnovci D1”. Ivan Šimčić i Nika Barić u obje su discipline osvojili šesta mjesta, dok su u istoj kategoriji Antonio Habajec i Paula Škrobar bili sedmi u obje discipline.

ŠPK Ritam predstavljalo je osam plesnih parova. Fran Jakopanec i Lara Vuković osvojili su prvo mjesto u kategoriji “mlađa mladež D3”, Patrik Šoš i Monika Pertinec bili su najbolji u kategoriji “starija mladež D2”, a Ivan Šoš i Lana Katalenić u kategoriji “mlađa mladež D2”.

Alen Jantolek i Mia Ban, osvojili su treće mjesto u standardu i latinu u kategoriji “osnovci D2”, a Vinko Sabolić i Laura Krog četvrto u kategoriji “osnovci D3”.

Marko Šimek i Lana Bermanec su u kategoriji “mlađa mladež C” bili peti u standardu i četvrti u latinu, dok su Gordan Grgić i Hana Knežević među “mlađom mladeži C” bili sedmi.

Najzapaženiji rezultat – prvo mjesto u standardu i latinu u kategoriji vetrani II C i Trofej grada Koprivnice u obje kategorije ostvarili su Neno Rojčević i Marina Tomac-Rojčević.

Osim natjecatelja, u revijalnom dijelu natjecanja nastupile su koprivničke mažoretkinje te polaznici sportske plesne škole ŠPK Koprivnica.

zatvori