Petak, 27. rujna 2024.

FOTO/VIDEO: SASTANAK HDZ-A Premijer Andrej Plenković i ministri u Koprivnici se sastali s članstvom stranke

Predsjednik hrvatske Vlade i Hrvatske demokratske zajednice Andrej Plenković večeras se u Koprivnici sastao s članovima stranke s područja Koprivničko-križevačke županije.

Prisutnima se na početku skupštine obratio predsjednik podravsko-prigorskog HDZ-a Darko Sobota usto zahvalivši premijeru na dolasku:

– Bio je ovo jedan radni posjet našoj županiji, od Križevaca, posjeta grkokatoličkoj katedrali, otvaranja nove dugoočekivane pruge Sveti Ivan Žabno – Gradec, otvorenja novog inkubatora u Đurđevcu, pa do sastanka zbog potpisivanja sporazuma Aglomeracije Đurđevac te Aglomeracije Koprivnica i okolnih općina. Kad se tom projektu sutra, prekosutra pridodaju Križevci i okolno područje bit će to investicija od milijardu i 50 milijuna kuna, dakle najveća investicija na ovim prostorima. Premijer je danas posjetio i tvrtku Rasco, ali i proslavio 60 godina Vegete. U našoj županiji predsjednik stranke, k tome još i premijer nikada nije bio cijeli dan, a s njime još i predsjednik sabora, glavni tajnik i ministri. To je jedno priznanje svima nama. Hvala vam! – poručio je Sobota.

Uz predsjednika Vlade Andreja Plenkovića, na sastanku su bili glavni tajnik HDZ-a i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković, ministar uprave Ivan Malenica, ministar financija Zdravko Marić, ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Vesna Bedeković te ministar državne imovine Mario Banožić.

 

Slušaj uživo
zatvori