Nedjelja, 29. rujna 2024.

Klapa Viva organizira svoj prvi samostalni koncert pod nazivom ‘Večer s prijateljima’

Ženska klapa Viva iz Koprivnice u subotu, 16. studenog s početkom u 18 sati u koprivničkom Domu mladih organizira svoj prvi samostalni koncert pod nazivom ‘Večer s prijateljima’. Medijski pokrovitelji koncerta su Radio Drava i portal Drava.info.

Uz domaćine – klapu Viva, na koncertu će nastupiti i nekoliko renomiranih kontinentalnih klapa – muške klape Koprivnica te Sagena i Lugarin iz Zagreba i ženske klape Stentoria iz Daruvara, ženski vokalni sastav Stridonne iz Štrigove te ženski vokalni sastav Allegre iz Varaždina.

– Planirano trajanje koncerta je sat i pol pa će ljubitelji nogometa stići na utakmicu Hrvatske i Slovačke – na sve su mislile članice klape Viva.

Ulaz na koncert je besplatan, a svi koji žele podržati i nagraditi rad klape Viva na izlazu će moći ostaviti dobrovoljni prilog.

Ustupila klapa Viva.

Podsjetimo, ženska klapa Viva osnovana je 2013. godine i otad marljivo radi na svom zvuku. Vivice su dosad sudjelovale na mnogobrojnim seminarima kao što je poznati daruvarski seminar ženskog klapskog pjevanja “Da klapa”, a nastupile su na manifestacijama diljem Podravine i Prigorja i šire. Time uspješno prkose stereotipu da samo Dalmatinci mogu pjevati klapske pjesme.

Svestrane članice koprivničke ženske klape vole zapjevati i obrade modernih skladbi, duhovne pjesme, a posebno ih veseli pjevanje autohtonih podravskih pjesama na klapski način.

– Odvojite sat i pol svojeg vremena i ‘pobjegnite’ od stresne svakodnevice. Dođite na koncert i zapjevajte s nama – pozivaju vas Vivice.

Ustupila klapa Viva.
Slušaj uživo
zatvori