Nedjelja, 29. rujna 2024.

NK TEHNIKA-KOPRIVNICA Švagelj uoči Garešnice: Idemo po tri boda, mora nam se negdje vratiti

Pred nama je 11. kolo Četvrte nogometne lige ‘Bjelovar-Koprivnica-Virovitica’, u kojem će Tehnika-Koprivnica gostovati kod četvrtoplasiranog Garića u Garešnici. Utakmica je na rasporedu u subotu u 14 sati.

– Imali smo puno nesreće u prošlom kolu, kad smo dobili gol iz ‘li-la’ penala u 90. minuti. Sreća bi nam se napokon trebala osmjehnuti, ne može stalno sve biti protiv nas, negdje nam se mora vratiti. Zato u Garešnicu idemo hrabro, po tri boda – rekao je pouzdani defenzivac Tehnike-Koprivnice Marko Švagelj.

Suparnika respektira, svjestan je da u Garešnici neće biti nimalo lako.

– Godinama su na okupu, a imaju par odličnih iskusnijih igrača poput Vaclaveka i Mihokovića. Znamo da nas čeka jako težak zadatak.

Kako Marko gleda na dosadašnji dio sezone?

– Imali smo puno pehova. Kad bi se gledala samo prva poluvremena, bili bismo među prve tri momčadi lige. U skoro svakoj utakmici smo prvi poveli, ali smo i dobili puno golova u završnici. Ušli smo u četvrtfinale Kupa preko Podravca, to je malo uljepšalo cijelu priču. Atmosfera u momčadi je i dalje dobra, a kad dođe rezultat, bit će još bolja.

Do kraja jesenskog dijela prvenstva preostala su tri kola. Nakon gostovanja kod Garešnice Tehnika-Koprivnica dočekuje posljednjeplasiranu Čazmu, a zatim gostuje kod Slavena Belupa II.

– U ta tri kola trebali bismo izvući šest bodova, onda bi bilo donekle OK kad je učinak u pitanju, priključili bismo se sredini ljestvice. Jasno nam je da su dečki iz druge momčadi Slavena stvarno klasa iznad, igraju najljepši nogomet i njima će bilo tko teško uzeti bodove – zaključio je Marko Švagelj.

Slušaj uživo
zatvori